4 trucuri de machiaj pentru buze mai voluptuoase

Pin It
4 trucuri de machiaj pentru buze mai voluptuoase

Din pacate, natura nu a inzestrat toate femeile cu buze carnoase si senzuale precum cele ale Anglinei Jolie. Cu toate acestea, doamnele si domnisoarele nu se resemneaza prea usor si apeleaza la diferite metode pentru a avea buze mai groase: fillere, liplift-uri, chiar si trucuri de machiaj, care, cu toate ca nu au efect permanent, pentru confortul psihic sunt utile. 

Specialistii intr-ale machiajului recomanda ca pentru a obtine buze voluptoase, in doar cateva minute, sa apelam la urmatoarele trucuri:

1. Alegeti nuante de ruj pale, precum rozul si piersicul – Cu cat culorile sunt mai pale, cu atat mai pline vor arata buzele, insa rujul nu trebuie sa se piarda in nuanta tenului, ci sa fie un pic mai inchis la culoare decat aceasta, altfel vom avea un efect de buze sterse.
2. Aplica, in colturile buzelor, un creion de buze mai inchis la culoare fata de rujul pe care il folosesti pentru a crea o iluzie optica de buze mai groase, un efect de umbre.
3. Rezuma-te la nuante neutre, nimic prea pal sau prea deschis la culoare – alege intotdeauna culori o nuanta sau doua mai inchise decat nuanta buzelor tale naturale.
4. Maroul este de nadejde – aplica un creion de buze maro, un pic deasupra conturului natural al buzelor tale, apoi foloseste o nuanta rozalie pentru a colora buzele si a le adauga volum.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube