Implanturile rotunde vs. implanturile anatomice

Pin It

Implanturile mamare anatomice sunt cele mai noi si cele mai apreciate pentru aspectul natural pe care il ofera. Exista, insa, si situatii in care o proteza rotunda se potriveste mai bine nevoilor unei paciente. Afla de la prof. dr. Giovanni Botti, directorul clinicii Villa Bella din Salo - Italia, chirurg plastician recunoscut international, care sunt argumentele in favoarea alegerii implanturilor rotunde.

„Cred ca inca este loc pentru implanturile rotunde, chiar daca, in multe dintre cazuri, implanturile cu forma anatomica ofera un aspect mult mai natural sanului. Mai ales atunci cand sanul este foarte mic sau partea inferioara a sanului nu este foarte lata si, de asemenea, cand exista o ptoza, adica o relaxare a sanului.

Deci, in aceste cazuri, protezele anatomice vor oferi, cu siguranta, un rezultat mai bun. Dar in cazurile obisnuite cand femeia are sanii mici, nu foarte mici, dar ii vrea mai mari, sa zicem ca are cupa B la sutien si isi doreste cupa C sau D, si implanturile rotunde pot da rezultate bune. Asadar, inca exista loc pentru implantele rotunde.“

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube