Este posibil sa alaptati, daca aveti implant mamar?

Pin It
Este posibil sa alaptati, daca aveti implant mamar?

Orice femeie care vrea sa devina - la un moment dat - mama, stie ca un copil alaptat la san este mult mai rezistent in fata bolilor. Tocmai de aceea, multe doamne, chiar daca si-ar dori sa-si mareasca sanii, prefera sa o faca abia dupa ce nasc. Insa chirurgia estetica a avansat foarte mult in ultimii ani, iar specialistii stiu ce au de facut pentru ca femeile sa poata alapta chiar si dupa o augmentare mamara.


Inainte, ceea ce anula, practic, posibilitatea de a alapta dupa o operatie de marire a sanilor era chiar tehnica de implantare. In clipa in care implanturile erau introduse prin sectiune areolara, era foarte clar ca - odata afectata zona respectiva - alaptatul devenea misiune imposibila.

Dar, in cazul in care inciziile se fac sub brat, nervii sfarcurilor raman intacti, iar laptele matern poate sa satisfaca nevoia de hrana a bebelusului. De asemenea, daca implanturile sunt plasate sub muschii pectorali, orice problema este eliminata. In plus, chirurgii recomanda ca, in cazul in care doriti o marire a bustului inainte de a deveni mame, sa solicitati niste implanturi anatomice.

Si in cazul in care va faceti griji ca, la un moment dat, continutul implanturilor ar putea trece in lapte, trebuie sa stiti ca - gratie noilor proteze mamare - acest lucru devine imposibil.


(Sursa Smart Beauty Guide)

Pin It

Etichete:

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube