De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi chirurgul plastician?

Pin It

Majoritatea dintre noi avem nevoie de putina incurajare ca sa ajungem la medicul de familie cand ne doare ceva. Sa mergi si sa te asezi de bunavoie pe masa de operatii din sala de chirurgie plastica presupune o determinare si o siguranta care vine din interior. De cele mai multe ori, convingerea ca este o idee buna sa apelezi la bisturiu, vine din increderea pe care o ai in chirurgul pe care l-ai ales. 

Dr. Martin del Yerro, directorul Institutului de Chirurgie Plastica Martin del Yerro din Madrid, chirurg plastician recunoscut international, le sfatuieste pe femei sa tina cont de cateva argumente importante in alegerea chirurgului plastician.

„Acest tip de decizie trebuie luata cand femeia se afla intr-o stare de echilibru mental. Dar, in mod special, ce recomand eu unei femei care vrea sa schimbe un anumit aspect al corpului, este sa aleaga un chirurg plastician bun.

Acest lucru o va ajuta in luarea deciziei. Iar decizia poate fi ca nu este timpul potrivit pentru a apela la procedura dorita si, probabil, ar fi mai bine sa mai astepte sau sa nu-si faca nimic. Trebuie sa gaseasca un chirurg plastician care poate sa spuna lucrurile acestea.

Daca acel chirurg ii lasa impresia ca vrea sa-i vanda ceva, trebuie sa fie foarte atenta. Sincer, sfatul meu este sa caute pe cineva care o trateaza ca pe un pacient si nu ca pe un client.“

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube