Frumusetea romaneasca

Pin It
Frumusetea romaneasca
Fischer Elisabeta

Fischer Elisabeta alias "Beby Bartók"

Dansatoarea si coregrafa de exceptie, ea era o frumoasa imagine a Romaniei interbelice, cu mozaicul sau etnic si cultural.

Sursa Colectia: Ingrid Ing

Editare Color: Jumara

Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca Frumusetea romaneasca

Nu doar ca este greu sa gasim un tipar de frumusete romaneasca, este imposibil! Am intrebat-o pe Mihaela Noroc, fotograf care documenteaza frumusetea femeii specifica locului din care provine, cum arata o romanca autentica:

 - O romanca adevarata? Cu cosite daca se poate. Mie imi plac romancele pentru ca sunt extrem de diferite. Nu pot sa zic care-i frumusetea romaneasca, pentru ca nu stiu. Frumusetea romaneasca e si bruneta cu ochi albastri, si blonda cu ochi verzi, si roscata cu ochi verzi si cu pistrui, dar mai avem si brunetele brunete. Care? Toate sunt frumoase. Daca, in principiu, mie imi plac fetele care au parul impletit si natural, si pastreaza ceva din traditiile romanesti, si imi plac femeile care stiu sa amestece cele doua culturi: asta pe care o sa o imbratisam acum, nu? Sa fim cat mai civilizati si cea veche, traditionala. Asta îmi place.

 - Asta-mi place: Daca romanca isi poate da seama de ce are vechi si frumos, si ce are nou si frumos, si sa le imbine, Aia e romanca frumoasa pentru mine. 

 

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube