Alegerile Andreei

de Silvia Necoara

Pin It
Alegerile Andreei

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din Romania. Iar asta nu mai constituie o noutate. Tocmai de aceea, toate interviurile pe care le acorda sunt citite cu nesat de admiratorii sai, care spera ca – de fiecare data – sa afle ceva in plus despre preferata lor.

Primim, zilnic, mesaje pe pagina de Facebook Estetica Premium care, uneori, nu au nicio legatura cu articolele publicate. Oamenii vor doar sa afle rochia carui designer a purtat-o la cel mai recent eveniment, cine a creat cerceii aceia magnifici pe care i-a purtat intr-un pictorial, care sunt cartile ei de suflet... Iar lista poate continua.

Asa ca am decis sa instituim o rubrica saptamanala pe site-ul nostru, care se va numi – cum altfel?! - decat “Alegerile Andreei”. Va fi o rubrica plina de surprize, in care Andreea va va povesti cum alege atunci cand alege. In plus, veti primi si cadouri, pe care le veti obtine in urma unui concurs. Asa veti avea posibilitatea ca o particica din Andreea Berecleanu sa fie la dumneavoastra acasa.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan