Tratament minune Fillerina pentru tenul tau, in doar 14 zile, acasa!

de Andreea Berecleanu

Pin It
            Tratament minune Fillerina pentru tenul tau, in doar 14 zile, acasa!
            Tratament minune Fillerina pentru tenul tau, in doar 14 zile, acasa!             Tratament minune Fillerina pentru tenul tau, in doar 14 zile, acasa!

Am descoperit Fillerina acum cateva luni, asa cum fac cu foarte multe dintre produsele care imi sunt recomandate sau care imi atrag atentia intr-un anume fel. Cu siguranta, prima impresie conteaza, adica aspectul, cum este “impachetat” produsul, forma recipientului, culorile alese de producator, usurinta de a desface cutia miraculoasa, pana si referintele de pe ambalaj, pentru mine toate aceste detalii fac parte din intreg.

Apoi urmeaza conceptul, inovatia, diversitatea, noutatea. Intr-un domeniu atat de competitiv, asa cum este industria frumusetii, unde in fiecare luna mai apare un produs sau un aparat, ce face diferenta, pana la urma?

Recunosc, in privinta produsului Fillerina, am fost incantata de toate cele trei criterii. Primele doua, aspect si inovatie, m-au cucerit pe loc. Apoi a urmat perioada de testare a produselor pe parcursul celor 14 zile. Am vrut sa renunt complet la cremele uzuale pe aceasta perioada de timp tocmai pentru a afla exact care este reactia tenului meu, mai ales ca eram pacientul ideal, din punctul meu de vedere.

Fillerina este un filler extern care contine 6 molecule de acid hialuronic, eficient pentru combaterea ridurilor, liniilor fine si pierderea volumului din zona pometilor si buzelor. Practic, cumperi de la farmacie un kit ce contine un aplicator special, extragi din flacon cantitatea exacta si o aplici direct pe fata, doar in zonele cu probleme. Nimic mai simplu, nimic mai eficient. Atunci cand nu ai nevoie de interventia directa a unui dermatolog sau medic estetician, poti aplica acasa tratamentul minune impotriva ridurilor, iar rezultatul apare dupa cele doua saptamani.

Astept parerea voastra pe adresa Estetica Premium!

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan