Adio riduri si piele lasata, cu un tratament cosmetic non-invaziv chiar la tine acasa!

de Andreea Berecleanu

Pin It
Adio riduri si piele lasata, cu un tratament cosmetic non-invaziv chiar la tine acasa!
Adio riduri si piele lasata, cu un tratament cosmetic non-invaziv chiar la tine acasa!

Injectari cu acid hialuronic acasa? Nu, nu este posibil, pentru o astfel de procedura este nevoie de o persoana specializata in medicina estetica. Dar un filler extern care contine acid hialuronic, eficient pentru combaterea ridurilor, liniilor fine si pierderii volumului din zona pometilor si buzelor? Da, exista, si nu ai nevoie de studii in domeniu, ci de putin mai multa grija pentru tine si pentru pielea ta.

Am descoperit de curand un nou produs care nu doar ca promite ca te ajuta impotriva problemelor mai sus mentionate, ci chiar se tine de cuvant, pe numele sau Fillerina. Sa-ti spun despre ce este vorba si cum actioneaza acesta.

Fillerina este, asa cum se recomanda si el, primul tratament cosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la tine acasa, asadar, o solutie non-invaziva, insa nu o crema oarecare. In plus, poate fi folosit de persoanele de orice varsta, in functie de nevoile pielii. Este un preparat capabil sa elibereze o cantitate mare de acid hialuronic la nivelul epidermei pentru corectarea ridurilor, pentru imbunatatirea microreliefului pielii (liniile de imbatranire, liniile fine) si pentru a da volum pometilor, buzelor si zonelor predispuse la a se lasa.

Fillerina se aplica timp de 14 zile, de preferinta seara, in functie de nevoile si obiceiurile personale. Kit-ul contine 14 doze cu gel de umplere, 14 doze de crema nutritiva si doua aplicatoare. Preparatul cel mai activ este gelul de umplere care contine 6 molecule de acid hialuronic care dupa aplicare vor fi absorbite de piele in mod continuu. Se aplica pe piele cu ajutorul dispozitivului special brevetat, apoi, dupa 10 minute urmeaza sa fie aplicata si crema nutritiva, care garanteaza o hidratare suficienta.

Deci, respecta urmatorii pasi:
1. Demachiere
2. Curatare temeinca a pielii
3. Hidratare exterioara si interioara a corpului inainte de Fillerina
4. Aplicarea gelului Fillerina
5. Aplicarea cremei nutritive dupa 10 minute

Efectul? Pielea arata neteda si luminoasa, iar dimineata, pentru ca pe timpul noptii pielea si toate celulele corpului se refec in timpul somnului, deja vei vedea schimbarile. Si buzele isi recapata volumul, pentru ca substanta activa din Fillerina actioneaza la nivelul acestora, iar intr-un termen de pana la 14 zile de aplicare zilnica a gelului, efectul de umplere este din ce in ce mai vizibil.

Produsul Fillerina este disponbil in 3 variante, fiecare dintre acestea fiind destinata persoanelor cu un anumit grad de imbatranire a pielii:
Gradul 1: Relaxarea si lasare a tesutului in stadiu incipient. Umplerea ridurilor in faza incipienta si marirea volumului pometilor si buzelor
Gradul 2: Relaxarea si lasare a tesutului in stadiu superficial. Umplerea ridurilor fine si marirea volumului pometilor si buzelor
Gradul 3: Relaxarea si lasare pronuntata a tesuturilor. Umplerea ridurilor moderate si marirea volumului pometilor si buzelor

Asadar, Fillerina este o alternativa viabila a injectarilor cu acid hialuronic care se pot efectua doar la cabinetul medicului estetician si nu poate fi comparata cu cremele clasice anti-rid pe care le gasim in comert, ba chiar putem spune ca reprezinta calea ideala de mijloc intre acestea.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube