Protagonista din Xena, mai frumoasa ca niciodata

Pin It
after
before

Lucy Lawless, nascuta in Noua Zeelanda, a devenit cunoscuta pentru rolul ei ca printesa razboinica in serialul „Xena“ (noi o mai stim si din abecedar pentru ca avea xilofon). Cum arata actrita atunci si cum arata acum vedem impreuna in slider-ul inainte & dupa; intrebarea este: care este secretul unei maturizari atat de armonioase?

In 1997, cand serialul avea mare succes look-ul actritei era inca neslefuit. Asprimea trasaturilor din serial par sa se pastreze si in fotografia din stanga barei glisante.  

Rochiile din „Spartacus“ transpar posibilitatea recurgerii la un implant mamar

Acum, Lucy are 46 de ani si arata mai bine ca niciodata. M-am uitat la seria „Spartacus: War of the Damned“, mai ales din curiozitatea de a o vedea pe Lawless (Lucretia) infasurata in cat mai putine matasuri. Sanii i se iveau neobisnuit de zvelti printre hainele vaporoase, motiv pentru care inclin sa cred ca a optat pentru niste implanturi mamare care sa-i puna in valoare sex appeal-ul; primeste un punct in plus pentru dimensiunea lor - conforma cu tipul ei de constitutie. 

Botox, fillere si un make-up artist de incredere

Dincolo de make-up (care face diferenta intre tanara Xena si femeia matura si stapana pe sine, Lucy), nu exista semne de interventii la nivelul fetei. Sigur, poate putin Botox sau fillere care i-au cumintit liniile fine de pe frunte, ridurile laba gastei si cele de expresie. Orice solutie non-invaziva ar fi folosit, Lucy a tinut cont de faptul ca o femeie la 46 de ani arata natural si bine atunci cand nu se teme de cateva linii acolo unde e normal ca ele sa se arate. 

Sport si o dieta echilibrata

Lucy arata in continuare ca o zeita greaca (chiar daca a nascut 3 copii) iar acest lucru se datoreaza, cu siguranta, faptului ca actrita are un corp tonifiat pe care il mentine printr-o dieta sanatoasa si desigur, sport. 

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube