La start!

de Andreea Berecleanu

Pin It
La start!

O zona turistica iubita de romani, dar si de straini, va gazdui pe 20 iunie 2015 Maratonul DHL: Valea Prahovei. Un traseu pentru alergatorii care s-au inscris in cursa de 42 de km si care vor sa fie alaturi de Comitetul Paralimpic Roman. Dar nu numai participantii la competitie le sunt alaturi, ci si cei ca mine, care vom fi la linia de start, dar si pe parcursul traseului pentru a-i incuraja. Le vom oferi suportul mediatic, vom informa de la fata locului, ii vom sustine pe cei care au ales sa se confrunte cu propriile puteri, rezistenta, vointa. Noi ii vom aplauda la linia de sosire. 

Gestul pe care il face de multi ani DHL este o picatura intr-un ocean care are nevoie de foarte multe picaturi pentru a ajunge la toti cei insetati. Exemplul si indarjirea lor de a lupta pentru cauze umanitare ma fac sa privesc cu optimism spre o lume mai buna.

I-am cunoscut de curand pe cativa sportivi paralimpici. Trairile, expresivitatea, cuvintele, le sunt mai vizibile decat orice dizabilitate. Ei stiu ca atitudinea si lupta cu o soarta nedreapta sunt armele cele mai puternice. Iar zambetul unei victorii este doar o expresie a consecventei, a continuitatii.

Echipa Estetica Premium le va darui primilor 3 finalisti dvd-uri cu imaginile evenimentului.

Nu uitati sa va inscrieti aici pana pe 13 iunie!

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube