Estetica Premium, poveste de inceput

de Ioana Vacarasu

Pin It
Estetica Premium, poveste de inceput

O prima impresie memorabila coincide cu ideea de succes. Pe langa o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si dieta, procedurile chirurgicale, plastice si cosmetice, devin parte din intreaga filosofie a vietii spre care tindem.

Chirurgia plastica, candva destinata doar celor bogati si celebri, este acum un bun la indemana tuturor femeilor si barbatilor care vor sa investeasca in confortul lor fizic si psihic. In vreme ce procedurile s-au democratizat, informatia onesta si detaliata despre ceea ce presupun ele, despre nivelul de pregatire al doctorilor si asteptarile pe care trebuie sa le avem ca pacienti, sunt inca un lux. Estetica Premium a luat nastere tocmai pentru a umple acest gol. Este prima platforma online din Romania care iti pune la dispozitie instrumentele necesare unei decizii informate.

In sectiunea „Proceduri“ iti vei putea satisface toate curiozitatile despre interventii chirurgicale, plastice si cosmetice, dar si non-chirurgicale. Informatiile te vor ajuta sa intelegi mai bine controlul de specialitate si sa decizi daca solutiile oferite coincid cu nevoile tale.

Stim ca, de cele mai multe ori, ajungi in cabinetul unui anumit doctor sau terapeut la recomandarea unei cunostinte. Estetica Premium este noua ta cunostinta de incredere prin care vei afla despre specialisti de renume national si international. Dincolo de informatii de ultima ora despre sanatate, nutritie si frumusete, acestia iti dezvaluie povestea lor profesionala, ca sa ii cunosti altfel decat direct pe patul de consultatie sau terapie.

Daca cu ajutorul specialistilor sanatatea poate fi incadrata in niste parametri precisi, frumusetea este un caleidoscop de perceptii. Disecam mituri, practici si ritualuri de frumusete in rubrica „Editorial“. Materialele sunt scrise de oameni care au experienta lucrului cu frumosul si pentru care estetica este ordinea universala dupa care isi ghideaza viata sau arta - vedete, designeri, chirurgi plasticieni, artisti, scriitori sau arhitecti.

La inceputurile sale, medicina era considerata o arta. Totodata, a reusi sa intruchipezi un ideal de frumusete este o arta. O arta este si sa reusesti sa strecori in programul mereu aglomerat acele momente de atentie exclusiva pentru sanatatea ta. Scriitorul britanic Edward Bulwer-Lytton spunea ca arta si stiinta isi dau intalnire in practica. Iar despre asta vei putea citi in rubrica „Tendinte“, unde iti impartasim in exclusivitate ultimele noutati in materie de chirurgie plastica, sanatate si frumusete.

Asa cum noi investim timp pentru a arata si a ne simti frumoase si sanatoase, asa si preocuparea doctorilor pentru binele pacientilor presupune un timp dedicat, unul pretios de altfel, pentru evolutia lor profesionala. De aceea, intelegem dedicatia specialistilor, dar si nemultumirea acestora atunci cand nu au timp sa ajunga la cursurile si conferintele internationale de top unde se discuta noile directii si inovatii in medicina. In exclusivitate pe Estetica Premium, doctorii, studentii la medicina si terapeutii pot viziona prin live streaming operatii inovative din cele mai indepartate colturi ale lumii, pot participa din propria clinica sau din propria casa la cursuri si conferinte internationale, la prezentari ale celor mai noi tehnologii dezvoltate si pot aprofunda tehnici predate de specialisti de renume.

Echipa Estetica Premium s-a format sub premisa ca un public informat poate sa puna in competitie medicii si institutiile medicale, schimband indicatorii scazuti ai performatei sistemului medical din Romania. Spre acelasi obiectiv se indreapta si un personal medical preocupat de o instruire continua. Suntem o echipa tanara de specialisti, cu idealuri mari, alimentate si intretinute de viziunea Andreei Berecleanu, initiatoarea si coordonatoarea proiectului Estetica Premium. Am pus bazele unui proiect jurnalistic care vrea sa aduca o schimbare si sa faca cunoscute adevaratele reguli dupa care se ghideaza chirurgia plastica si estetica, precum si frumusetea si starea de bine a organismului.

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube