Christie Brinkley vs. Brigitte Macron

de Silvia Necoara

Pin It
Christie Brinkley vs. Brigitte Macron

O diferenta de doar 1 an intre cele doua doamne, celebrul model Christie Brinkley, 64 de ani, iar Brigitte Macron, prima doamna a Frantei, 65.

Sa luam lucrurile pe rand.
Christie Brinkley a atras atentia publicului dintotdeauna, datorita trasaturilor sale frumoase si corpului sau fara cusur pe care si l-a mentinut si dupa ce a nascut. Este actrita si unul dintre cele mai apreciate modele, la nivel international, si inca pozeaza pentru reviste celebre.
Cu toate ca nu sunt clar specificate interventiile chirurgicale estetice la care a apelat, recunoaste fara perdea ca este adepta metodelor noninvazive: Injectarea cu toxina botulinica pentru relaxarea muschilor de pe frunte si atenuarea ridurilor de pe fata, gat si decolteu, injectarea cu fillere in doze mici, pentru redobandirea volumetriei faciale si umplerea ridurilor, tratamentele cu lasere pentru refacerea suprafetei pielii si lifting-ul nechirurgical facut cu aparate care folosesc tehnologia cu ultrasunete focusate pentru stimularea profunda a colagenului nou.
Un lucru este clar, procedurile noninvazive la care spune ca a apelat au dat rezultate demne de pus la categoria „asa da!”

Brigitte Macron a intrat in atentia publicului larg cand politicianul Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale din Franta, in 2017. De meserie profesoara de literatura engleza si drama, prima doamna a Frantei este un personaj controversat din cauza diferentei de varsta care exista intre ea si sotul sau, 24 de ani, si vestimentatiei cu care se afiseaza in public, deloc conventionala.
La 65 de ani, Brigitte Macron are un corp de invidiat, gratie dietei vegetariene pe care a adoptat-o de multi ani, pilatesului si exercitiilor fizice care presupun antrenarea simetrica a tuturor grupelor de muschi pe care le face cu un antrenor personal.
In ceea ce priveste tenul, nu exista o declaratie oficiala in care sa spuna daca apelat sau nu la chirurgia estetica, exista banuieli, insa, ca si-ar fi facut un mini lifting facial, injectari cu botox si substante de umplere.
Pana la confirmarea acestor suspiciuni, putem doar sa ne bazam pe ceea ce vedem. O tunsoare tinereasca, un blond care ii camufleaza firele albe, machiaj discret si piese vestimentare care ii pun in evidenta silueta longilina.

Voi pe care dintre cele doua retete o preferati?

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube