Cat de eficiente impotriva ridurilor sunt substantele de umplere?

Pin It
Cat de eficiente impotriva ridurilor sunt substantele de umplere?

Substantele de umplere sunt varianta cea mai rapida si eficienta pentru stergerea catorva ani de pe chipul nostru. Cu toate acestea, este gresit sa credem ca pot face minuni chiar si in cazul unor cute extrem de adanci de pe ten. De multe ori, se poate intampla ca pacientul sa ajunga prea tarziu la cabinetul specialistului, iar filler-ele sa nu mai intre in discutie.

Ca sa limpezim lucrurile, iata o lista cu ce asteptari este bine sa ai in ceea ce priveste eficienta substantelor de umplere:

Nu oricine poate sa-ti injecteze fillere sub ochi. Cand vine vorba despre corectarea cutelor adanci de pe pielea din zona cearcanelor trebuie sa apelezi la un expert in injectari care are experienta necesara pentru realizarea acestora, pentru ca zona de sub ochi este una sensibila.

Injectarile nu sunt dureroase. Daca sunt facute corect nu ar trebui sa simti o durere insuportabila in timpul procedurii. Pielea este anesteziata topic cu o crema speciala, cu aproximativ 20 de minute inainte de tratament. Si daca nici asta nu este suficient de convingator, majoritatea tipurilor de acid hialuronic aprobate de FDA contin lidocaina care isi face efectul imediat cum substanta injectata a patruns in piele, pentru ca intregul procedeu sa fie si mai confortabil.

Substantele de umplere nu dau dependenta. Poate ca tie iti place efectul pe care il au filler-ele pe pielea ta, insa ea nu are cum sa devina dependenta de acestea, odata ce se resorb. Acidul hialuronic a fost intentionat creat temporar, cu efect treptat de dizolvare, lasand in urma doar ocazia producerii de colagen. Poate doar efectul de piele tanara si fresh te poate face dependenta!

Injectarile nu sunt evidente. Un alt mit care va cadea este acela ca daca ai apelat la substante de umplere, acest lucru se va vedea de la o posta, insa este total gresit. Doar in cazul unei proceduri exagerate sau gresit plasate se va intampla acest lucru. Pentru a evita astfel de incidente, apeleaza doar la dermatologi certificati sau chirurgi esteticieni cu experienta in injectari.

Fillerele permanente nu reprezinta solutia ideala pentru rezultate durabile. Este important sa intelegem ca, indiferent de tipul de filler folosit pentru injectare, tenul tot va continua sa imbatraneasca. Procesul de imbatranire este unul dinamic si implica un declin treptat al volulmului oaselor si tesutului adipos. Oasele secheletice devin mai mici, iar o augmentare a pometilor si a buzelor care arata bine la o persoana de 50 de ani, nu va arata la fel de bine cand aceasta va avea 60, pentru ca craniul devine din ce in ce mai mic si va avea alte proportii. Astfel ca substantele de umplere permanente introduse in fata vor ajunge sa arate nenatural pentru ca nu mai tin cont de proportii si nu mai sunt pozitionate corect. Fillerele permanente nu sunt reversibile precum acidul hialuronic.

Nu toate liniile fine si ridurile pot fi tratate cu substante de umplere. Este in continuare o conceptie gresita ca substantele de umplere si neuromodulatoarele sunt la fel si actioneaza la fel. Neurotoxinele sau neuromodulatoarele, precum Botoxul au efect de slabire a muschilor faciali care cauzeaza linii fine si riduri, oferind pielii un aspect mai relaxat si luminos. Substantele de umplere se folosesc in principal pentru a reda volumul pierdut in zonele de pe fata. Unele dintre ele sunt pentru linii fine si superficiale, insa acestea sunt greu de eradicat si ar trebui tratate doar de experti care stiu cum sa plaseze substanta la nivelul corespunzator.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan