Castiga un kit TRUVIVITY de la AMWAY!

Concurs expirat
Pin It

Am hotarat sa va dezvalui cateva dintre "secrete". Glumesc, evident! Asa suna intrebarea pe care mi-o pun editorii de frumusete in orice interviu. Chiar, sunt secrete de dezvaluit sau nu le percep eu asa? De fapt, sunt incercari pe care le facem atunci cand avem timp si preocupare de descoperiri ale unor produse ce ne sunt compatibile.

Aici se incadreaza si noul produs de la Amway, un brand pe care il cunosteti din '90 incoace. In primul rand, datorita produselor de curatenie pentru casa, apoi pentru cele de ingrijire personala. Imi marturisea o prietena ca le foloseste pasta de dinti de ani de zile si este cea mai buna din tot ce a incercat. Acum cativa ani, eu insami am descoperit gama de make-up Artistry, superb prezentata si de foarte buna calitate. Dar va voi vorbi despre ele si despre ce anume prefer in ceea ce priveste machiajul, intr-un articol viitor.

Astazi, recomand si pun la concurs un kit Truvivity de la Amway. E revelatia acestui an pentru mine si a devenit o rutina placuta a zilelor mele. Bautura din pudra contribuie la mentinerea sanatatii pielii si la reducerea oboselii prin mixul de nutrienti bogati in vitamina C si Zinc, generatori de colagen: extractul de merisor si extractul de cirese. Suplimentul de frumusete ajuta la eliberarea pielii de stresul oxidativ si completeaza procesul natural de refacere din timpul somnului. Dimineata, pielea mea arata si se simte mai improspatata si mai revitalizata, datorita Vitaminelor C si A, care sustin protectia celulelor acesteia.

Cu drag, a voastra,

Andreea Berecleanu

Ce trebuie sa faci?

Pentru asta, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Ce substante contine kit-ul TRUVIVITY de la AMWAY?

Ce poti sa castigi?

Aveti sansa sa castigati un kit complet TRUVIVITY de la AMWAY. 

Ramai aproape de noi si surprizele pe care ti le-a pregatit:

ESTETICA PREMIUM

Imparte astazi primavara dand share acestui post persoanelor dragi:

Pin It

Comentarii

Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube