Castiga un set GUINOT cu 3 produse pentru ingrijirea corpului

Concurs expirat
Pin It

Nimic nu ne inspira si energizeaza precum frumusetea primaverii, asa ca, in luna martie, Estetica Premium si TopLine Europa vor sa te premieze in fiecare zi cu produse cosmetice premium. Vrem sa sarbatorim impreuna faptul ca, incepand din luna martie, Estetica Premium are o rubrica matinala in grila Antenei 1.

Ce trebuie sa faci?

1.Raspunde pana luni, 9 martie, ora 15:00, la intrebarea: „Cum se numeste dispozitivul folosit de Ana Maria Gheorghe in finalul materialului?“, printr-un comentariu la acest articol. 

2.Nu uita sa completezi formularul cu datele tale, pentru a putea intra in posesia premiului.

3.Ramai conectat la concursurile si materialele noastre, printr-un like, mai jos, la paginile organizatorilor. 

Indiciul il vei afla urmarind pastila Estetica Premium de maine dimineata, la 7:50, pe Antena 1. Daca ai omis indiciul, poti viziona materialul chiar si dupa difuzare, pe www.esteticapremium.ro, in sectiunea Estetica TV.

Castigatorul (desemnat aleatoriu, prin random.org) va fi anuntat dupa ora 16:00, odata cu lansarea intrebarii pentru a doua zi de concurs.

Imparte astazi primavara dand share acestui post persoanelor dragi cu care vrei sa impartasesti frumusetea si feminitatea.

Ce poti sa castigi?

Poti castiga setul GUINOT din imagine. Cuprinde trei produse ale caror ingredientele care te vor face sa stralucesti in aceasta primavara. Si ce e mai usor de integrat in viata de zi cu zi, daca nu un ritual complet de frumusete?

Mai intai folosesti gomajul pentru corp cu fibre de lufa GOMMAGE FACILE; aplici, apoi, crema de corp AGE LOGIC CELLULAIRE care are in compozitie un complex unic patentat de Guinot, din 56 de ingredienti activi care regenereaza complet pielea si inverseaza logica imbatranirii celulare. La finalul ritualului, dai stralucire pielii cu ajutorul cremei autobronzante CORPS D′ÉTÉ. Datorita exfolierii delicate facute cu ajutorul gomajului, crema-tratament penetreaza cu succes pielea iar bronzul este uniform si de lunga-durata. 

Ramai aproape de noi si surprizele pe care ti le-a pregatit:

Estetica Premium

TopLine

Imparte astazi primavara dand share acestui post persoanelor dragi:

Pin It

Comentarii

Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube