Castiga ultima carte care a impresionat-o pe Andreea!

Concurs expirat
Pin It

Intr-un interviu recent, acordat revistei ELLE, Andreea mentiona cea mai recenta carte pe care a citit-o si accentua faptul ca a fost mai mult decat impresionata de profunzimea sa. Si nu este o parere subiectiva, pentru ca si criticii literari au apreciat lucrarea la justa sa valoare.

Horia Garbea despre “Libertate”, cea mai recenta carte a lui Bogdan Teodorescu: "Aici avem toate datele pentru o carte de succes: actiune palpitanta, suspans, personaje puternice care-si prezinta hotarate punctele de vedere, ironie si un final neasteptat. Dar este mai mult decat o naratiune antrenanta. Exista un plan de profunzime tulburator, o privire in abisul unei societati intocmite gresit, imprevizibila, capabila sa distruga vieti cu un cinism absolut. Un strat social, destinat aparent succesului, relaxat si superficial, traieste, fara s-o stie sau ignorand pericolul, pe muchia prapastiei. “Libertate” este unul dintre cele mai bune, dar si unul dintre cele mai nelinistitoare romane despre dilemele si riscurile existentei noastre fragile"

Ce spune Andreea: "Am citit cartea aproape in intregime in 2 zile dar am lasat ultimele 10 pagini ca sa-mi imaginez eu scenariile posibile in locul scriitorului Bogdan Teodorescu. M-am gandit ca as putea sa ghicesc finalul, sa-l inteleg, poate chiar sa-l stiu. De obicei, femeile sunt intuitive. Iata ca Bogdan m-a surprins si de aceasta data cu un final, culmea, atat de firesc pentru vremurile pe care le traversam in Romania. Periculoase chiar si pentru o relatie de dragoste, aparent comuna tuturor natiilor.

Asadar “Libertate” este o carte care merita sa o aveti in biblioteca. Dar, pentru a intra in posesia romanului, trebuie sa raspundeti corect la o intrebare.

Ce trebuie sa faci?

Pentru asta, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

In cate tari au mai fost traduse scrierile lui Bogdan Teodorescu?

Atentie, nu ne referim doar la “Libertate”, pentru ca autorul a semnat mult mai multe volume!

Ce poti sa castigi?

Aveti sansa sa castigati romanul "Libertate", scris de Bogdan Teodorescu!

Ramai aproape de noi si surprizele pe care ti le-a pregatit:

ESTETICA PREMIUM

Imparte astazi primavara dand share acestui post persoanelor dragi:

Pin It

Comentarii

Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube