Trendurile in chirurgia estetica

Pin It
Trendurile in chirurgia estetica

De la piele mult prea intinsa pe fata, sprancene pozitionate mai sus decat in mod normal pana la sani exagerati de mari, look-urile artificiale create la cabinetul esteticianului au iesit din moda de ceva vreme. Noul trend este "naturalul", cu ghilimelele de rigoare, mai bine spus, cat se poate de apropiat de ideea de natural, deci sa para ca nu ti-ai facut nicio interventie, dar arati tot timpul tanara.

In trecut era ceva normal sa vezi femei care au iesit din clinici de chirurgie estetica si sa arate ca si cand ar fi de plastic: proceduri exagerat realizate precum lifting-uri faciale, fillere si Botox, implanturi de silicon mari si rotunde etc..
Intr-adevar, nici optiunile nu erau multe. De exemplu singura varianta pentru protezele mamare erau cele cu solutie salina care ofereau sanilor rotunjime si fermitate exagerata. Astazi, specialistii spun ca interventiile estetice trebuie sa umple zonele unde exista anumite deficiente si sa inlature ceea ce este in plus.

Si instrumentele si tehnicile chirurgilor s-au imbunatatit, iar pacientele se pot bucura de rezultate mult mai bune. In cazul sanilor, pacientele pot alege dintr-o gama larga de forme si marimi, tocmai pentru a se apropia cat mai mult de ideea de natural. De asemenea, majoritatea interventiilor chirurgicale sunt insotite de proceduri non-invazive cu substante de umplere sau transfer de grasime, pentru obtinerea unor rezultate mult mai bune.

 

Pin It

Comenteaza articolul

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai citite
Estetica Premium by Andreea Berecleanu on Facebook EsteticaPREMIUM pe
Facebook
Follow US on Google+ EsteticaPREMIUM pe
Google+
Follow Estetica Premium on Pinterest EsteticaPREMIUM pe
Pinterest
Follow EsteticaPremium on Youtube EsteticaPREMIUM pe
Youtube